Svarta kläder med orange hund

Att ha ett stort intresse för mode och att även ha ett stort intresse för hundar är faktiskt lite problematiskt. Dock så upptäckte jag tysk spitz och att de är en av de hundraserna som faktiskt har lång och fluffig päls men som inte fäller alls. Kan det bli så mycket bättre än så? Tror inte det. Så nu kommer jag alltså att kunna ha en hund utan att alla mina kläder kommer bli helt förstörda med hundhår överallt.

Sen är det klart att alla hundar fäller lite, även tysk spitz, det fick jag specifikt höra från Dilopop Kennel att jag inte skulle tro att de inte fäller alls. Det är snarare så att de fäller ytterst lite och om de väl gör det så är det lätt att plocka upp för att de fäller mycket på en gång istället för lite grann under hela året.

Vet därför att jag kommer att kunna klara mig bra när det kommer till just tysk spitz, trots att min lilla hundvalp som jag köpte från Dilopop Kennel har orangefärgad päls och jag oftast går runt i kläder som är nästan helt svarta. Förhoppningsvis så kommer det att fungera bra och det kommer även att ha sina egna tydliga fördelar.