Skaffa en altan!

Nu under sommaren har vi verkligen njutit ute på vår altan, och vi ångrar inte att vi skaffade den. Vi vände oss till ett företag här i Norrtälje som hjälpte oss från start till slut. De satte upp en altan åt oss på bara några dagar och vi är supernöjda med resultatet. Dessutom fick vi det till ett mycket bra pris. Så om du funderar på att skaffa en altan, kontakta dem och jag lägger in en länk här i inlägget som tar er vidare till deras egen sida på nätet.

Nu kanske du undrar om du behöver bygglov? Det behövs inte såtillvida att du inte bor i ett K-märkt hus, och så är det viktigt att man inte bygger den högre än de anvisningar som Boverket har, och det innebär att eventuellt staket runt din altan inte får vara allt för hög. Tänk på det så du inte får problem med grannar och/eller myndigheter.

En altan är en perfekt investering och man kommer att få mersmak, det kan jag lova! 🙂

Jag rekommenderar verkligen att ni skaffar en innan nästa sommar, för det är då som man verkligen kan njuta av den. Man kan ha matbordet ute och äta middagar i solen, eller bara slappa i en solstol med en bok. Det finns inget bättre!

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser, du kan bygga din altan stor eller liten och du kan välja i vilket väderstreck den ska ligga. Du kan till och med låta den gå runt ett par sidor av huset så kan du flytta dig allteftersom dagen går för att få så mycket sol som möjligt. Kort och

gott så är det här en investering som du kommer ha glädje av under många år in i framtiden! Det var vad jag hade att dela med mig av!