Nu är både väggarna och taket målat

Vi har alltid fått hjälp av målare från Rista Måleri i Stallarholmen i Strängnäs när vi har målat om här hemma, men den där gången så tänkte vi att vi skulle klara av att göra arbeta själva. Blev inte alls så bra och från början var vi ändå lite för virriga kring vad det ens var vi skulle göra för något. Då blev det istället så att vi fick ringa till Rista Måleri i Stallarholmen och be om rådgivning. Pratade med deras målare och fick en förklaring kring hur vi skulle göra och vad det faktiskt var som behövde göras.

Kom på att vi behövde andra kläder också, lite mer oömma kläder som inte spelar någon roll om de skulle få fläckar på sig. Och vi gjorde vårt bästa med målandet av väggarna och jag tycker faktiskt att det har blivit riktigt snyggt. Kanske inte så bra som om Rista Måleri i Stallarholmen i Strängnäs och deras målare hade varit här och gjort det men med tanke på att varken jag eller min man är så bra på att måla så är jag väldigt nöjd. Riktigt imponerad över det vi lyckades åstadkomma och hur bygget blev.

Dock så var det bara väggarna som vi målade och sen när det var dags för taket så gav vi upp. Det blev att vi tog kontakt med målarna från Rista Måleri i Stallarholmen igen och den här gången bad dem att komma och hjälpa oss. Kände att det var precis att vi lyckades med väggarna och att taket skulle vara lite för avancerat för oss. Så bättre att bara anlita hjälp från målarna i Strängnäs med det direkt istället.